torstai 6. syyskuuta 2018

Webinaari 1 teemalla: Orientoituminen ammatilliseen opettajuuteen‎

Ensimmäisen webinaarin, siis Adobe Connect neuvottelutyökalun kautta tehtävän seminaarin aiheena on orientoituminen ammatilliseen opettajuuteen. Orientaatio käsittelee siis aiheena "Opettajuutta ammatillisessa koulutuksessa- perustutkinnot.

Webinaaria varten meidät on jaettu esittäviin ryhmiin ja asiantuntijaryhmiin, tässä teemassa ryhmämme  (ryhmä 6 Ilma )  on asiantuntijaroolissa. Osaamistavoitteissa suunnitteluosaamisessa on tietää ammatillisen koulutuksen / korkeakoulun toimintaympäristön tunteminen.  Pitää siis tiedostaa ja tuntea koulutusalalla oman toimintaympäristö, johon kuuluu oppimisympäristöt, koulutustarjonta, opiskelija- ja henkilöstömäärä, vetovoimaisuus ja profiloituminen.

Lapin amk:n yhteydessä on Ammattiopisto Lappia, jonka toimintaan aion tutustua ensin www- sivujena kautta ja sitten haastatella tuntemaani opettajaa. Lisäksi ryhmäämme kuuluu OSAO:n henkilökuntaa, joten tunnistettavaa osaamista on jo ryhmämme sisällä.

Webinaarin kokonaisuuden, toiminnallisuuden ja roolien jakamisen osalta on tiedollinen aukko vielä olemassa, jonka uskon täyttyvän sitten, kun homma pyörähtää käyntiin. Moodleen on laitettu erittäin kattavsti ohjeistusta ja taustoitusta dokumenttien, linkkien ja videoiden muodossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti